Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan kiekko-otteluiden yleisömäärää rajoitetaan joulukuussa − koronatilanne siirtää Liiga-otteluita

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Joulukuussa ei pääse jäähallille ottelutapahtumiin edes kasvomaskilla varustautuneena.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Aluehallintoviraston joulukuun rajoitukset vaikuttavat Liiga-seuroista HPK:n, KooKoon sekä SaiPan kotiotteluihin. Mestis-joukkueista rajoitteet vaikuttavat FPS:n, Ketterän ja Tuton kotiotteluihin.

Aluehallintovirasto on tiedottanut kiristyneistä rajoituksista Kanta-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirien alueilla. Syy aiempaa tiukemmille rajoituksille on heikentynyt koronavirustilanne.

Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson sairaanhoitopiirien alueilla kaikki yli kymmenen hengen yleisötilaisuudet ovat kielletty aikavälillä 1.−20.12.2020. Etelä-Karjalan sairaanhoitopiirin alueella kielletään yli 50 hengen yleisötilaisuudet koko joulukuun ajan.

Uudet rajoitukset vaikuttavat Liiga-joukkueista HPK:n, KooKoon ja SaiPan kotiotteluihin. Mestiksen puolella rajoitteet vaikuttavat FPS:n, Imatran Ketterän ja Tuton tapahtumiin.

HPK on tiedottanut, että sen joulukuun neljä ensimmäistä kotiottelua siirtyvät myöhempään ajankohtaan. Siirrettävät ottelut ovat:

  • Tiistai 1.12. HPK-SaiPa
  • Lauantai 5.12. HPK-Ilves
  • Lauantai 12.12. HPK-Tappara
  • Perjantai 18.12. HPK-Jukurit

Liiga tiedottaa myöhemmin uusista pelipäivistä. SaiPa tiedottaa muutoksista saatuaan vahvistuksen rajoitusten vaikutuksesta toimintaansa. TPS ei ole vielä tiedottanut muutoksista toimintaansa.

Sunnuntaina tiedotettiin vastaavista rajoituksista Pirkanmaan alueen yleisötilaisuuksiin aikavälillä 2.−21.12..

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös