Kangasniemi ja Korpikoski palaavat, Pelicans iski koko pakan uusiksi

LIIGA / Uutinen
Iikka Kangasniemi on ollut sivussa HIFK:n vahvuudesta.
Liigan puolivälierät jatkuvat kolmansilla otteluilla. Vain Tappara lähtee otteluun ilman muutoksia.

HIFK:n kokoonpanoon palaa Iikka Kangasniemi, joka on ollut HIFK:n kokoonpanossa edellisen kerran 12.3. Kangasniemi pelaa kolmosketjussa Juha Jääskän ja Teemu Tallbergin kanssa.

Edellisessä ottelussa suihkukomennuksen saanut Anton Lundell on myös HIFK:n vahvuudessa.

Pelicans on laittanut kaikki kenttänsä uuteen uskoon. Juhamatti Aaltonen putoaa pois ykkösketjusta, johon tilalle tulee Hynek Zohorna. Pelaavasta kokoonpanosta väistyvät Artturi Toivola ja Taavi Vartiainen, jotka tekevät tilaa Roope Elimäelle ja Mikko Laineelle.

Myös TPS on laittanut hyökkäysketjuja uusiksi, kun vain Oula Palven johtama ykkösketju jatkaa samassa muotissa. Kapteeni Lauri Korpikoski palaa pelaavaan kokoonpanoon Simon Suorannan tilalle. Korpikoski on TPS:n kakkosketjussa Ilari Filppulan ja Lauri Pajuniemen kanssa.

Maalilla aloittaa Henrik Haukeland, joka vaihdettiin maalille kesken edellisen ottelun. HPK:n kokoonpanomuutokset ovat marginaalisia, sillä ainoana muutoksena puolustaja Jan Brejcak korvaa Miro Ruokosen nelosketjun laidalla. Kyseessä on Brejcakin ensimmäinen ottelu pudotuspeleissä.

Brandon DeFazio puolestaan palaa Lukon kokoonpanoon Linus Nymanin tilalle. DeFazio palaa Justin Danforthin ja Vili Sopasen rinnalle. Kaikki neljä ketjua ovat uudessa muodossa.

Ilveksen ainoa samana pysynyt ketju on Arttu Ruotsalaisen johtama ykkösketju. Uutena pelaajana kokoonpanoon nousee Joose Antonen, joka korvaa Toni Henttosen. Lauantaina kovan taklauksen kohteeksi joutunut Oskari Laaksonen on pelikunnossa.

Kärppien puolella ainoa muutos on Otto Karvisen nousu pelikiellossa olevan Oskar Osalan tilalle.

Voitoilla HPK, Kärpät ja Tappara saavat sarjansa katkolle keskiviikon neljänsiin otteluihin. 

Juttua muokattu 25.3. klo 13.03: Korjattu TPS:n aloittava maalivahti.

» Lähetä palautetta toimitukselle