Kanadalle kova vahvistus U20-kisoihin – NHL-lupaus Matthew Poitras liittyy joukkueen vahvuuteen

MAAJOUKKUE / Uutinen
Poitras on murtautunut Bruinsin vakiokalustoon kauden aikana.
Kuva © Getty Images
Hallitseva nuorten maailmanmestari Kanada saa ensi viikolla Göteborgissa käynnistyviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin kovan vahvistuksen, kun Boston Bruins lainaa NHL-pelaaja Matthew Poitrasin kisoihin.

Kanada saa kovan vahvistuksen Ruotsin Göteborgissa pelattaviin alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin, kun Boston Bruinsin NHL-pelaaja Matthew Poitras liittyy joukkueen vahvuuteen. Seura tiedotti asiastaan verkkosivuillaan maanantaina.

19-vuotias Poitras debytoi alkukaudesta NHL-jäällä Bruinsin varattua hänet kesän 2022 varaustilaisuuden toisella kierroksella varausnumerolla 54. Poitras on pelannut kaudella 27 ottelua tehoin 5+8=13, ja häntä on pidetty yhtenä alkukauden parhaista tulokkaista NHL:ssä. 

Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen GM Peter Anholt on aiemmin kertonut joukkueen odottavan mahdollista NHL-apua muutoin radikaalisti uudistuneeseen kokoonpanoon. Kanada toi viime vuodenvaihteen mestaruuteen päättyneestä turnauksesta Göteborgin joukkueeseen vain yhden pelaajan, hyökkääjä Owen Beckin

Poitrasin odotetaan hyppäävän suoraan Kanadan ykkössentterin rooliin. Hän ei ole aiemmin edustanut Kanadan maajoukkuetta missään ikäluokassa, joten hän pääsee Göteborgin turnauksessa pukemaan vaahteranlehtipaidan päälleen ensimmäistä kertaa.

Poitras matkustaa Göteborgiin tiistaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle