Kanadalaista kovuutta Torpedon takalinjoille

KHL / Uutinen
Austin on pelannut NHL-urallaan yhteensä viisi ottelua Buffalo Sabresin paidassa.
Kuva © Kevin Hoffman
Torpedo Nižni Novgorod on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Brady Austinin kanssa. Edellisellä kaudella isokokoinen kanadalainen pelasi Tšekin pääsarjaa.

Torpedo Nižni Novgorod on hankkinut puolustukseensa vahvistusta Kanadasta, kun kaksi edellistä kautta Euroopassa kiekkoilut isokokoinen Brady Austin saapuu joukkueen takalinjoille.

27 vuotta kesällä täyttävä Buffalo Sabresin seitsemännen kierroksen varaus kesältä 2012 on 193 senttiä pitkä ja painaa 104 kiloa.

Vasemmalta laukova puolustaja iski Rytíři Kladnon riveissä Tšekin pääsarjassa viime kaudella 52 otteluun 18 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä ollen joukkueensa tehokkain pistemies.

Rytíři Kladnon omistaja, jääkiekkolegenda Jaromir Jagr pelasi runkosarjassa 38 ottelua iskien näissä 15 maalia ja yhteensä 29 tehopistettä.

Torpedo julkaisi lisäksi tehneensä kahden vuoden mittaisen ja kaksisuuntaisen sopimuksen venäläispuolustaja Dmitri Shuleninin kanssa. 24-vuotias venäläinen pelasi menneellä kaudella vain yhden ottelun Amur Habarovskin riveissä. KHL-urallaan isokokoinen venäläinen on edustanut Torpedon ja Amurin lisäksi Dinamo Riikaa.

Shuleninin uran 137 KHL-ottelussa on syntynyt kaksi maalia ja 13 tehopistettä.

Torpedolla on eliteprospects.com-sivuston mukaan nyt koossa pelaajasopimus kahden maalivahdin ja 15 kenttäpelaajan kanssa ensi kaudesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle