Kanadalaiset Spinkin kaksoset Ässiin − "Pelinopeita päästään ja pystyvät luomaan sekä ovat hyviä eri kombinaatiopeleissä"

LIIGA / Uutinen
Spinkin veljekset pukeutuvat ensi kaudella patapaitaan.
Tyson ja Tylor Spink vahvistavat patapaitoja ensi kauden kattavalla sopimuksella.

Kanadalaiset kaksosveljekset Tyson ja Tylor Spink siirtyvät Ässiin SHL-seura Örebrosta, jossa Tyson teki 29 ottelussa kaksi maalia ja Tylor 51 pelissä tehot 6+4.

Tyson Spink valittiin kaudella 2016-17 ECHL:n vuoden tulokkaaksi, jolloin hän teki 69 ottelussa 75 tehopistettä. Veljensä ketjukaverina Tylor teki 66 ottelussa 76 pistettä.

− He tulevat sarjasta, jossa luistelutempo ja kamppailukovuus on hiukan Liigaa korkeampi. Tylor ja Tyson ovat pelinopeita päästään ja pystyvät luomaan sekä ovat hyviä eri kombinaatiopeleissä. Uskomme, että voimme auttaa veljeksiä vielä seuraavalle tasolle, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran tiedotteessa.

Oikealta ampuva Tylor Spink on keskushyökkääjä ja Tyson Spink on vasemmalta laukova laituri. Veljekset ovat 26-vuotiaita.

− Halusin Ässiin, koska organisaatio vaikutti sopivalta minulle ja veljelleni. Keskustelin Tommi Kerttulan sekä päävalmentaja Ari-Pekka Selinin kanssa, jonka jälkeen totesimme tämän olevan paras vaihtoehto tässä vaiheessa uriamme. Puhuin myös usean entisen Ässien pelaajan kanssa ja heillä kaikilla oli pelkästään positiivista kerrottavaa seurasta, Tylor Spink sanaili.

» Lähetä palautetta toimitukselle