Kanada lähtee Bedardin ja Wrightin johdolla metsästämään toista peräkkäistä nuorten MM-kultaa − joukkueessa mukana kahdeksan hallitsevaa mestaria

MAAJOUKKUE / Uutinen
Connor Bedard on yksi hallitsevista nuorten maailmanmestareista.
Kuva © Tiia Mahkonen
Kanada lähettää nuorten MM-kisoihin tähtipelaajia ja hallitsevia mestareita.

Kanadan Halifaxissa ja Monctonissa järjestettävät nuorten MM-kisat lähestyvät ja turnaukseen lähtevien joukkueiden kokoonpanot alkavat muovautua.

Isäntämaa Kanada lähtee kisoihin hallitsevana mestarina voitettuaan finaalissa Suomen elokuun kisoissa. Tuosta joukkueesta nähdäänkin tuttuja nimiä myös tulevassa turnauksessa kahdeksan pelaajan verran. Mukana ovat muun muassa ensi kesän NHL-varaustilaisuuden kärkinimi hyökkääjä Connor Bedard ja elokuun turnaukseen tähdistökentälliseen nimetty puolustaja Olen Zellweger.

Kahden edellä mainitun lisäksi joukkueen tärkeimpiä palasia on Seattle Krakenin organisaatiossa pelaava hyökkääjä Shane Wright. Viime kesän varaustilaisuuden neljännellä varausvuorolla varattu Wright jätti elokuun turnauksen väliin valmistautuakseen meneillään olevaan NHL-kauteen, mutta nyt pelaaja lähtee johdattamaan Kanadaa kohti peräkkäistä kultamitalia.

» Lähetä palautetta toimitukselle