Kalle Sahlstedt jatkaa pitkällä sopimuksella Lukon urheilujohtajana

LIIGA / Uutinen
Sahlstedt pysyy Raumalla pitkään.
Kuva ©
Viiden vuoden mittaisesta jatkosta sopinut Sahlstedt sai päättyneellä kaudella kaksi kultamitalia.

Kalle Sahlstedt toimi Lukon urheilujohtajana päättyneellä kaudella, kun raumalaisseura juhli Suomen mestaruutta sekä Liigassa että U20-sarjassa. Hän on toiminut tehtävässään nyt kolme kautta.

Sahlstedt kertoo, että seura on uudistanut strategiansa vuoteen 2025 saakka.

− Meidän pitää pystyä todistamaan, että olemme pysyvästi kärkijengi, vuodesta toiseen neljän, viiden parhaan sakissa. Kaikki silti tietävät, että mestaruuksia ei joka vuosi voiteta.

Lukon menestys on urheilujohtajan mukaan tulos riittävän pitkään jatkuneesta hyvästä työstä organisaatiossa valmennuksen, urheilujohtamisen ja resurssien hyödyntämisen osalta.

Raumalaiset Suomen mestaruuteen Liigassa luotsannut Pekka Virta lähtee SaiPaan ja edustusjoukkueen päävalmentajaksi nousee U20-joukkueen menestykseen vienyt Marko Virtanen.

− Vaikka valmentaja vaihtuu, me jatkamme edelleen erittäin laadukkaalla arkityöllä. Meillä on yhä Liigan tasolla huippuvalmentaja, saimme pidettyä noin puolet joukkueesta ja uskomme, että kaikki uudet tulijat ovat laadukkaita pelaajia kaikki. Jos kaikki on kunnossa − organisaation taustat omistajineen ja hallituksineen, valmennus, pelaajat ja kannattajat – silloin yleensä tapahtuu hyviä asioita, Sahlstedt sanoo tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrotaan myös, että uusia sopimusuutisia on luvassa lähiaikoina.

» Lähetä palautetta toimitukselle