KalPassakin viime kaudella pelannut Otto Huttunen jatkaa uraansa suomalaisvetoisessa HockeyEttan-joukkueessa

Muut Sarjat / Uutinen
Huttunen edusti viime kaudella muun maussa KalPaa.
Kuva © Saimi Airaksinen
30-vuotias puolustaja siirtyy Tranåsin joukkueeseen, jolla on suomalainen päävalmentaja ja junioripäällikkö.

Otto Huttunen pelasi viime kaudella sekä Liigaa KalPassa että Mestistä IPK:ssa. Ensi kaudella 30-vuotias puolustaja kiekkoilee Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Tranåsissa.

− Otto on kokenut pelaaja, josta on apua meidän ylivoima- ja hyökkäyspelaamiseemme. Hän tulee olemaan johtava pelaaja jäällä ja hän on juuri sellainen pelaaja kuin mitä etsimme, sanoo GM Stefan Fransson tiedotteessa.

KalPassa Huttunen pelasi kaudella 2020−21 22 runkosarjaottelua ilman tehopisteitä sekä IPK:ssa 10 runkosarjaottelua tehoin 2+5=7. Lisäksi hän sai tililleen kuusi Mestiksen pudotuspeliottelua, joissa syntyivät tehot 1+2=3. Huttunen on IPK:n kasvatti ja pelannut valtaosan urastaan iisalmelaisjoukkueessa.

Ensi kauden osoitteessaan Tranåsissa Huttunen pääsee suomalaisoppiin, sillä joukkueen päävalmentajana toimii pitkään Ruotsissa valmentanut Arto Miettinen. Lisäksi Tranåsin junioripäällikkönä työskentelee Suomen ja Ruotsin passit omistava Vesa Ruuskanen, jolla on niin ikään pitkä kokemus länsinaapurista valmennushommista.

» Lähetä palautetta toimitukselle