KalPalla pääsee kaksi Kapasta irti − perjantain liigakierroksen kokoonpanoista löytyy mielenkiintoisia poimintoja

LIIGA / Uutinen
KalPa marssittaa kaukaloon Kapasia kaksin kappalein.
Kuva © Tiia Mahkonen
Oliver ja Konsta Kapanen debytoivat liigatasolla. HIFK:n Jordan Schmaltz pelaa ensimmäisen ottelunsa.

Perjantaina Liigassa pelataan viisi ottelua. KalPa saapuu Jukurien vieraaksi ja kuopiolaisten kokoonpanosta löytyy kaksi pelaajaa, joilla on hyvinkin tuttu sukunimi. Sami Kapasen poika Konsta Kapanen sekä Kimmo Kapasen poika Oliver Kapanen pelaavat ensimmäiset liigaottelunsa.

Kuopiolaiset kärsivät loukkaantumissumasta, sillä Kim Nousiainen, Jaakko Rissanen, Kasper Simontaival ja Juuso Könönen ovat sivussa.

HIFK:n takalinjoilla nähdään pientä liikettä, kun Joonas Lyytinen on sivussa. Sen sijaan Jordan Schmaltz pelaa ensimmäisen ottelunsa helsinkiläisjoukkueessa. Eetu Koivistoinen ei pelaa.

KooKoon maalilla SaiPaa vastaan aloittaa nuori Nick Malik Oskari Setäsen sijaan. Kouvolalaisten kapteeni Alexander Bonsaksen pelaa ensimmäisen ottelunsa seitsemään kuukauteen.

HPK:lta ovat sivussa Michael Joly, Ryan Johnston ja uusin hankinta Matt Marcinew. Tapparalta puuttuvat sen sijaan pitkäaikaispotilas Otso Rantakarin lisäksi Tyler Morley ja Kristian Tanus.

Muokattu: 10.9.2021, kello 12.48: Lisätty Tapparan, HPK:n ja KalPan poissaolijat sekä HIFK:n Koivistoinen ja KooKoon Bonsaksen.

» Lähetä palautetta toimitukselle