KalPa vaihtaa ykkösmaalivahtiaan – Pyrkii eroon Godlamodesta

LIIGA / Uutinen
Denis Godlan KalPa-ura on jäämässä ainakin toistaiseksi kolmen kauden mittaiseksi.
Kuva © Jarno Hietanen
KalPa remontoi maalivahtiosastonsa.

Liigan runkosarjassa sijalle 12 jäänyt KalPa uusii Jatkoajan tietojen mukaan maalivahtiosastoaan. Päättyneellä kaudella ykkösmaalivahtina häärinyt slovakialainen Denis Godla on vapaa poistumaan pohjoissavolaisten riveistä. Hänen työsopimustaan ei ole vielä purettu, mutta niin tehdään uuden työnantajan löytyessä. On hyvin todennäköistä, että Godlan ura ei jatku KalPan paidassa.

Godla on edustanut KalPaa kolmella kaudella. 2016–2017 Liiga-otteluja kertyi 18, 2017–2018 34 ja 2018–2019 49. Päättyneellä sesongilla hän lukeutui KalPan pettymyksiin, sillä torjuntaprosentti jäi ykköstorjujan roolissa heikkoon 88,8:aan.

KalPa aloitti kauden varsin tasavahvalla maalivahtikaksikolla Godla–Niko Hovinen. Hovinen kuitenkin siirtyi lokakuussa Saksan DEL-liigaan Iserlohn Roostersiin, minkä myötä Godla jäi kiistattomaksi vastuuvahdiksi. Kakkoskoppariksi palkattiin Jonathan Iilahti.

Godla nauttii eräänlaista kulttimainetta vuoden 2015 alle 20-vuotiaiden MM-kisojen fantastisten otteidensa ansiosta. Hänen huippuvirettään alettiin tuolloin kutsua Godlamodeksi. Slovakia nappasi silloin MM-pronssin. KalPaan Godla siirtyi vuoden 2016 kesällä Mestiksestä Hermeksestä.

» Lähetä palautetta toimitukselle