KalPa vahvistuu 19-vuotiaalla Eric Hjorthilla

LIIGA / Uutinen
KalPa saa ruotsalaisvahvistuksen.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
KalPa tiedotti puolustajahankinnasta keskiviikkona. Eric Hjorthin sopimus kantaa kevääseen 2022.

Ruotsalainen Eric Hjorth, 19, vahvistaa KalPan takalinjoja kevääseen 2022 asti ulottuvalla sopimuksella. Lisäksi kuopiolaisseuralla on optio kaudesta 2022−23. Hjorth on Columbus Blue Jacketsin varaus kesältä 2019.

− Eric on meille vahva satsaus tulevaisuuteen. Hän on isokokoinen pelaaja, joka liikkuu hyvin, taitaa kiekollisen pelin ja pystyy pelaamaan pää ylhäällä. Eric on parhaillaan murtautumassa miesten pelien tasolle ja uskomme, että hän pystyy täällä lunastamaan oman potentiaalinsa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine toteaa tiedotteessa.

192-senttinen ja 88-kiloinen puolustaja pelasi viime kaudella Kanadan juniorisarja OHL:ää Sarnia Stingin joukkueessa. 60 ottelua toivat tehopisteet 12+17. Hjorth liittyy KalPan vahvuuteen karanteenijakson päätyttyä.

− Uskomme vahvasti, että hänestä kasvaa täällä NHL-tason puolustaja. Olemme tyytyväisiä, että Eric päätti valita meidät ja hän itse uskoo, että KalPa on se paikka jossa kehitys tapahtuu. Hänellä on edessään paljon töitä, joten kärsivällisyyttä ja malttia tarvitaan, mutta uskon että hänestä on meille kuopiolaisille vielä paljon iloa, Laine summaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle