KalPa solmi jatkosopimuksia A-nuorten mestaruuspelaajiensa kanssa − "Jokainen heistä on ottanut tällä kaudella isoja askeleita eteenpäin"

LIIGA / Uutinen
Leevi Aaltonen jatkaa KalPassa.
Kuva © Antti Tyni - antti.tyni@jatkoaika.com
KalPa on solminut jatkosopimukset Leevi Aaltosen, Juuso Könösen ja Joona Riekkisen kanssa. Kolmikosta jokainen on A-nuorten Suomen mestari.

KalPa tiedotti tehneensä jatkosopimuksia tällä kaudella joukkueessa pelaavien nuorten kanssa. 18-vuotias Leevi Aaltonen ja 21-vuotias Juuso Könönen jatkavat kuopiolaisten riveissä seuraavat kaksi kautta.

Joona Riekkisen, 20, sopimus kattaa kauden 2020−21. Riekkinen pelasi vielä viime kaudella Mestistä IPK:ssa, mutta on tällä kaudella pelannut Liigassa kymmenen ottelua.

Kahden vuoden jatkopahvit tehneet hyökkääjät sekä puolustaja Riekkinen ovat kaikki voittaneet KalPan riveissä A-nuorten Suomen mestaruuden keväällä 2018.

− Kaikki kolme pelaajaa ovat ottaneet paikan meidän vakiokokoopanosta ja jokainen heistä on ottanut tällä kaudella isoja askeleita eteenpäin. Olemme tyytyväisiä, että heidän urat jatkuvat meillä ja toivottavasti kolmikon kehitys jatkuu samanlaisena myös tulevaisuudessa, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle