KalPa päivitti loukkaantumistilannettaan – Aapeli Räsäsen kausi ohi

LIIGA / Uutinen
Räsänen ehti iskeä 40 ottelussa tehot 7+12.
Aapeli Räsänen on loppukauden sivussa loukkaantumisen vuoksi. KalPan sairastuvalla on tällä hetkellä Räsäsen lisäksi neljä pelaajaa.

KalPa uutisoi, että hyökkääjä Aapeli Räsäsen kausi on ohi loukkaantumisen vuoksi. Hyökkääjän viimeiseksi otteluksi jäi KalPan kotiottelu Ässiä vastaan viime perjantaina.

Ennen loukkaantumistaan 25-vuotias hyökkääjä ehti iskeä 40 pelaamassaan ottelussa tehot 7+12, mikä oikeutti KalPassa sisäisen pistepörssin kahdeksanteen sijaan. Aloitusympyrässä Räsänen oli joukkueensa paras (58,1 %).

Aiemmin on uutisoitu, että Räsänen olisi siirtymässä Tapparaan ensi kaudella, joten hyökkääjän aika Kuopiossa päättyi karvaaseen pettymykseen.

KalPan sairastuvalla on tällä hetkellä Räsäsen lisäksi neljä pelaajaa. Tuomas Kiiskisen arvioitu paluuajankohta on viikoilla 9–11 eli aikaisintaan kahden viikon kuluttua. Severi Immosta ja Sami Tavernieria odotetaan kaukaloon viikoilla 10–12 ja puolustaja Jesper Mattilan pelikuntoa seurataan päivittäin.

KalPa taistelee tällä hetkellä tiukasti pudotuspelipaikasta tiukassa keskikastissa. Joukkue on sijalla kahdeksan, mutta sijalla kymmenen oleva KooKoo on vain kahden pisteen päässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle