KalPa jatkosopimuksiin Lappalaisen ja Könösen kanssa

LIIGA / Uutinen
Lappalaisen KalPa-ura sai jatkoa.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Lasse Lappalaisen jatkosopimus on kaksivuotinen ja Juuso Könönen pysyy KalPassa vielä ensi kauden.

Pelipaikkojensa runkopelaajiin KalPassa lukeutuvat puolustaja Lasse Lappalainen ja hyökkääjä Juuso Könönen jatkavat kuopiolaisjoukkueessa. Lappalaisen jatkopahvi ulottuu kevääseen 2024 ja Könönen sopi ensi kaudesa, eli hän pysyy KalPassa vielä kauden 2022−23.

− Lappalaisen jatkosopimus on meille todella iso asia. Lasse on meidän puolustuksen johtaja ja hän pelaa isossa roolissa, tasakentällisin ja erikoistilanteissa. Lasse on puolustaja parhaasssa iässä ja on loistava asia, että pääsemme nauttimaan Lappalaisen edesottamuksista täällä Kuopiossa myös tulevaisuudessa.

− Könönen on hyökkäyksen monitoimityökalu. Juuso pelaa isossa roolissa ja hänessä on kaivattua rouheutta ja röyhkeyttä. "Juse" laittaa joka ilta sielunsa peliin ja on joukkueelle todella iso pelaaja. Odotamme Juusolta, että hän kykenee tekemään tulevaisuudessa entistä enemmän tulosta. Hänellä on potentiaalia koviin maalimääriin hyvän laukauksensa ansiosta, urheilujohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa.

Molemmat pelaajat ovat pelanneet jo pitkään KalPassa. Lappalainen on noussut maajoukkueeseen asti ja Könönen rikkoi viime kaudella ensimmäistä kertaa 20 tehopiseen rajan.

− Hieno fiilis, että saa jatkaa uraa kasvattajaseuran paidassa ja omassa kotikaupungissa. Uskon, että pystyn täällä kehittämään omaa pelaamistani seuraavalle tasolle, Könönen toteaa.

KalPalla on tuoreiden jatkosopimusten myötä kasassa 16 pelaajasopimusta ensi kaudelle.

» Lähetä palautetta toimitukselle