KalPa hankki tulivoimaa Pohjois-Amerikasta − yhdysvaltalaisvirtuoosi Jeremy Bracco Kuopioon

LIIGA / Uutinen
Jeremy Bracco on tehnyt tulosta AHL:ssä.
Kuva © Getty Images
KalPa saa hyökkäykseensä tulivoimaa Carolina Hurricanesin sopimuspelaaja Jeremy Braccosta.

Carolina Hurricanesin sopimuspelaaja Jeremy Bracco, 23, vahvistaa KalPaa loppukauden mittaisella lainasopimuksella. Bracco ei ole AHL-kauden alun viivästymisen takia pelannut tällä kaudella otteluakaan. Häntä luonnehditaan kiekollisesti taitavaksi hyökkääjäksi, joka on parhaimmillaan hyökkäyspäässä pelintekijän roolissa.

Bracco on Toronto Maple Leafsin varaus vuodelta 2015, mutta yhdysvaltalainen ei ole toistaiseksi murtautunut NHL-tasolle. AHL:ssä Bracco on ollut tehokas: 169 runkosarjaottelussa hän on takonut 145 tehopistettä. Bracco voitti AHL:n mestaruuden Toronto Marliesin paidassa kaudella 2017−2018. Toissa kaudella hyökkääjä teki 75 AHL-ottelussa 79 tehopistettä ja pudotuspeleissä 13 ottelussa 16 tehopistettä.

− Hän on monipuolinen pelaaja hyökkäyssuuntaan. Jeremy on maalintekoon kykenevä pelaaja, joka pystyy tekemään ketjukavereistaan parempia. Me odotamme, että Jeremy tulee meille tekemään tulosta, pystyy ratkomaan pelejä eduksemme sekä helpottaa meidän ylivoimapelaamista, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo.

Braccon palkintokaapista löytyvät myös kultamitalit alle 20-vuotiaiden MM-kisoista vuodelta 2017 ja alle 18-vuotiaiden MM-kisoista vuodelta 2015.

» Lähetä palautetta toimitukselle