KalPa hankki runsaasti SHL-kokemusta − Anton Karlsson vahvistamaan puolustusta

LIIGA / Uutinen
Karlssonilta löytyy kokemusta CHL-peleistäkin Linköpingin paidasta.
Kuva © Timo Savela
KalPa vahvistaa puolustustaan yli 300 SHL-ottelua urallaan pelanneella Anton Karlssonilla.

Anton Karlsson siirtyy KalPan riveihin yksivuotisella sopimuksella. Viime kauden 29-vuotias puolustaja kiekkoili Itävallassa ICEHL:ssä Vienna Capitalsin miehistössä. Karlsson pelasi runkosarjassa 42 ottelua tehoin 1+6 ja 11 pudotuspelikamppailussa iski yhden maalin.

– Meillä on ollut puolustuksessa tarve fyysiselle, kovaa pelaavalle ja hyvin puolustavalle puolustajalle. Halusimme kokeneen tekijän ja nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät Antonissa, kertoi KalPan urheilujohtaja Anssi Laine.

Karlssonilta löytyy runsaasti kokemusta SHL:stä, sillä hän pelannut urallaan kaikkiaan 320 runkosarja -ja pudotuspeliottelua Linköpingin ja HV71:sen riveissä. 

Vasemmalta laukova puolustaja on pelannut myös yhden kauden Pohjois-Amerikassa. Hän luuti kauden 2019-2020 AHL:ssä Cleveland Monstersin joukkueessa. Tuolla kaudella 52 ottelussa puolustaja viimeisteli 11 tehopistettä.

– Pelaamiseni perustuu vahvaan puolustuspeliin, mutta kykenen hyvän liikkeeni ansiosta auttamaan joukkuetta myös muilla pelin osa-alueilla, Karlsson kuvaili itseään.

» Lähetä palautetta toimitukselle