KalPa hankki kanadalaisjärkäleen hyökkäykseensä − Mark Simpson AHL-kaukaloista Kuopioon

LIIGA / Uutinen
Simpson pelasi kausina 2014-2016 QMJHL:ssä Acadie-Bathurst Titanin joukkueessa.
Kuva © Getty Images
KalPa saa hyökkäykseensä kanadalaisväriä, kun kaksi edelliskautta AHL:ssä kiekkoillut Mark Simpson liittyy kuopiolaisryhmään.

Mark Simpson teki KalPan kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. 27-vuotias kanadalaishyökkääjä siirtyy urallaan ensimmäistä kertaa pelaamaan Eurooppaan. AHL-pelien lisäksi Simpson on pelannut Kanadan yliopistosarjaa sekä eri juniorisarjoissa.

– Ensi kausi on minulle ensimmäinen Euroopassa ja olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta. Liiga on selvästi nopeavauhtinen sarja, jossa taitotaso on korkealla. Odotan, että pyrimme joukkueena pelaamaan paljon kiekonhallinnnan kautta, Simpson kommentoi.

Kaksi viimeistä kautta raamikas (195cm/93kg) Simpson pelasi AHL:ää Calgary Flamesin farmijoukkue Stockton Heatissa. Päättyneellä kaudella keskellä sekä laidassa pelaamaan pystyvä hyökkääjä teki 31 ottelussa tehot 3+5=8. 

– Hän pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa, joka antaa meille lisävaihtoehtoja kokoonpanon osalta. Saamme Markista paljon voimaa kahden suunnan pelaamiseen, lisää voimaa aloitusympyrään ja jämäkkyyttä alivoimapelaamiseen, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle