KalPa hankki ison vahvistuksen – Talonmies palaa kotimaakuntaansa

LIIGA / Uutinen
Ilkka Pikkarainen on tuttu kasvo Liigan seuraajille.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Kulttipelaaja Ilkka Pikkarainen siirtyy KalPaan.

KalPa vahvistuu laitahyökkääjä Ilkka Pikkaraisella. Hän siirtyy Kuopioon Saksan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta Ravensburg Towerstarsista. Tuore sopimus kattaa loppukauden. Hän siirtyi Towerstarsiin viime kesänä TPS:stä ja keräsi Saksassa 31 ottelussa tehopisteet 7+9=16 sekä 96 rangaistusminuuttia.

188-senttinen Pikkarainen, 37, on pelaajaprofiililtaan voimahyökkääjä. NHL:ääkin 31 ottelun verran New Jersey Devilsissä pelannut Pikkarainen nauttii Suomessa kulttipelaajan mainetta. Yksi hänen lempinimistään on Talonmies. Suomessa hän on edustanut TPS:n lisäksi HIFK:ta ja Pelicansia.

− Ilkka tuo voimahyökkääjänä joukkueeseen vahvaa maalineduspelaamista. Oikealta ampuvana hyökkääjänä hänestä saadaan myös lisävaihtoehtoja hyökkäyspeliin sekä arvokasta kokemusta ratkaisupeleihin, KalPan toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo seuran tiedotteessa.

Hän on kotoisin Pohjois-Savon maakunnan pohjoisosasta Sonkajärveltä. Kalliosuon Sisun kasvatti ei kuitenkaan ole aiemmin pelannut Liigaa kotimaakuntansa ainoassa Liiga-seurassa.

KalPa pyrkii kohti pudotuspeleihin oikeuttavia sijoituksia. Joukkue on tällä hetkellä jäänyt pudotuspeliviivasta viisi sarjapistettä.

Muokattu 31.1.2019 kello 13.17: Kerrotaan, että seura tiedotti asiasta ja lisätty taustatietoja Pikkaraisesta.

» Lähetä palautetta toimitukselle