Kaksinkertainen Suomen mestari Karjalainen Lukkoon − "Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Jeren meille"

LIIGA / Uutinen
Jere Karjalainen pelaa tulevan kauden Raumalla.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Rauman Lukko saa kovan nimen hyökkäykseensä, kun Jere Karjalainen liittyy joukkueeseen vuoden sopimuksella.

Jere Karjalainen pelasi kaksi edellistä kautta KHL:ssä, kaudella 2020−21 HK Sotšissa ja 2021−22 Dinamo Rigassa. Parhaiten helsinkiläislähtöinen pelaaja muistetaan kuitenkin Tapparan paidasta, jossa hän esiintyi kuudella kaudella saavuttaen kaksi SM-kultaa, kaksi hopeaa ja yhden pronssin.

− Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Jeren meille. Hän tuo joukkueeseen paljon, varsinkin lisää tulivoimaa hyökkäykseen. Edellisellä Liiga-kaudellaan hän teki 24 maalia, joista 17 ylivoimalla. Näin ollen ylivoimapelaaminen on varmasti Jeren vahvuus, mutta myös tasakentällisillä tulosta tulee, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kehuu Karjalaista.

− Koin, että Lukko oli tässä vaiheessa uraa paras vaihtoehto. Pääsen taas joukkueeseen, jolla on mahdollisuus voittaa, Karjalainen näkee.

− Vierasjoukkueelle Rauma ei todellakaan ole koskaan helpoin paikka pelata. Mitä nyt viimeiset pari vuotta olen Liiga-kiekkoa katsonut, niin Lukko on pelannut kyllä aktiivista lätkää ja kun tuossa katsoin joukkueen kokoonpanoa, se näytti siltä, että on mahdollista mennä pitkällekin. Ja uskon siihen täysin, hyökkääjä jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle