Kaksi kokenutta pelaajaa jatkaa Kärppien naisissa, RoKille hyökkääjä oululaisleiristä

Naisten Liiga / Uutinen
Kapteeni Aino Kaijankoski jatkaa Kärpissä.
Aino Kaijankoski ja Jasmine Ylitalo jatkavat kärppänutussa. Saphira Uusimäki puolestaan suuntaa oululaisten akatemiajoukkueessa vietetyn kauden jälkeen Rovaniemelle.

Kärppien naiset tiedotti tiistaina tehneensä jatkosopimukset Aino Kaijankosken, 24, ja Jasmine Ylitalon, 22, kanssa. Kumpikin on ikäisekseen kokenut naisten liigapelaaja, sillä kapteeni Kaijankoski on pelannut liki 200 runkosarjaottelua ja Ylitalokin 133 mittelöä pääsarjassa.

− Aino ja Jasmine ovat joukkueen johtavia pelaajia, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Kaksi erittäin tärkeää palasta, joihin valmentajana luotan kaikissa tilanteissa, Kärppien päävalmentaja Teemu Koivula sanaili tiedotteessa.

Puolustaja Kaijankoski teki viime kaudella 32 runkosarjaottelussa 1+10=11 tehopistettä. Hyökkääjä Ylitalon saldo oli 29 kamppailussa 11+12=23. 

RoKin naisten liigajoukkue puolestaan kertoi tehneensä ensi kauden sopimuksen hyökkääjä Saphira Uusimäen kanssa. 16-vuotias peluri saapuu napapiirille Kärppien akatemiajoukkueesta, jossa hän teki 26 naisten mestiskamppailussa tehot 6+4=10.

− Saphira on itselleni uusi tuttavuus ja on mahtavaa, että hän hakeutui Rovaniemelle. Hän on tulevaisuuden pelaaja, jolla on perusasiat kunnossa. Hänen myötä saamme hyvää kilpailua pelipaikoista. Saphira on tavoitteellinen ja määrätietoinen. Mukava päästä valmentamaan häntä. Tuleva kausi vie Saphiraa varmasti paljon eteenpäin. Odotan innolla jo tulevaa kautta ja että päästään tekemään yhdessä hommia, kommentoi päävalmentaja Oona Parviainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle