Kajaanin Hokki solmi sopimuksen Oskari Siikin kanssa: "Ihmisten kanssa kun juttelin, niin tuli tosi hyvä fiilis Hokista ja Kajaanista"

MESTIS / Uutinen
Siiki pelasi Mestistä viimeksi kaudella 2019−20.
Kuva © Timo Savela
TPS-paidassa ajoittain säväyttänyt hyökkääjä on etsinyt viime vuosina omaa paikkaansa. Nyt Siiki lähtee hakemaan uutta nousua Kajaanista.

Hyökkääjä Oskari Siiki siirtyy Kajaanin Hokkiin yhden vuoden mittaisella sopimuksella, kertoo kajaanilaisseura verkkosivuillaan.

26-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyEttanissa 16 ottelua. Loppukaudeksi Siiki siirtyi Suomi-sarja joukkue HCIK:n riveihin.

TPS:n kasvatti on pelannut urallaan 167 liigaottelua, jossa on syntynyt tehot 20+19=39.

− Ihmisten kanssa kun juttelin, niin tuli tosi hyvä fiilis Hokista ja Kajaanista. Räsäsen Pasi valmensi mua SaPKossa kun voitettiin mestaruus ja tykkään tosi paljon Räpsän tavasta valmentaa. Se oli yksi suuri syy Kajaaniin tulemisessa, Siiki kertoo Hokin tiedotteessa.

− Oskari tuli mestaruusvuonna loppukaudeksi Savonlinnaan ja oli iso palanen meidän joukkuetta. Hän pystyy pelaamaan keskellä sekä laidassa, ja hän on monipuolinen kahden sunnan hyökkääjä. Oskari tuo joukkueeseen arvokasta kokemusta, sillä hän on nähnyt voittamista ja tietää mitä se vaatii, Hokin päävalmentaja Pasi Räsänen toteaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle