Kadri jättikaupassa Avalancheen - Maple Leafs sai vaihdossa Tyson Barrien

NHL / Uutinen
Nazem Kadri on ensi kaudella Colorado Avalanchen mies, Tyson Barrie puolestaan pukee Toronto Maple Leafsin paidan ylleen.
Kuva © Getty Images
Toronto Maple Leafs on kaupannut hyökkääjä Nazem Kadrin ja Calle Rosen Colorado Avalancheen. Vaihdossa Maple Leafs sai puolustaja Tyson Barrien ja hyökkääjä Alex Kerfootin. Lisäksi kaupassa vaihtoi maisemaa kasa varausvuoroja ensi vuoden varaustilaisuuteen.

Toronto Maple Leafs ja Colorado Avalanche tekivät maanantai-iltana ison pelaajakaupan, jossa Nazem Kadri  ja Calle Rosen matkasivat Kalliovuorille. Maple Leafs antoi myös kaupassa kolmannen kierroksen varausvuoron vuodelle 2020. Vaihdossa Avalanche antoi puolustaja Tyson Barrien, hyökkääjä Alex Kerfootin sekä kuudennen kierroksen varausvuoron vuodelle 2020.

Maple Leafsin vuonna 2009 ensimmäisellä kierroksella varaama Kadri on edustanut vaahteranlehtipaitoja koko tähänastisen uransa. 

- On valitettavaa, että jouduimme sisällyttämään Kadrin tähän kauppaan mutta saadaksemme jotain laadukasta meidän oli luovuttava jostakin. Kadrin panos seuran kurssin kääntymisessä on ollut valtava. Hän on pelannut täydellä sydämellä tälle organisaatiolle auttaakseen seuraa voittamaan otteluita. Hän ei tule unohtumaan pitkään aikaan, Maple Leafsin GM Kyle Dubas totesi tiedotustilaisuudessa.

Barrie, joka on edustanut Avalanchea koko tähänastisen uransa, pelasi viime kaudella 78 ottelua tehden pisteet 14+45=59. Kerfoot on urallaan pelannut 157 NHL-ottelua, joissa hän on tehnyt 85 tehopistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle