Kaapo Kakon huippuvuosi sai tunnustusta – Rangers-hyökkääjä pokkasi tupla-Unot Urheilugaalassa

MAAJOUKKUE, NHL / Uutinen
Kaapo Kakko tervehti Urheilugaalan juhlayleisöä videon välityksellä. Kakon seurajoukkue New York Rangers kohtaa tulevana yönä paikallisvastustaja Islandersin.
Kuva © Getty Images

NHL-seura New York Rangersissa pelaava hyökkääjä Kaapo Kakko ei luonnollisesti osallistunut Urheilugaalaan, mutta tervehti juhlayleisöä videotervehdyksillä. Palkinnot Kakon puolesta vastaanotti Leijonien GM Jere Lehtinen

Suomi-kiekon lupaavimman nuoren hyökkääjän kulunut kausi oli erinomainen. Kauteen mahtui niin Nuorten Leijonien kuin aikuisten maailmanmestaruudet. Lisäksi hän saalisti 38 tehopistettä kotimaisessa Liigassa, varattiin NHL:ään toisena pelaajana ja sai pelipaikan legendaarisessa Rangersissa.

Maajoukkuepaidassa Kakko oli ratkaiseva pelaaja. Superlupaus iski Nuorten Leijonien ratkaisumaalin Vancouverissa, Rogers Arenalla, kun joukkue voitti ennakkosuosikki USA:n MM-finaalissa lukemin 3–2.

Pitkään nuori hyökkääjä ei ehdi Uno-palkintoja rapakon takana juhlistaa. Kakon pelit taalaliigassa jatkuvat tulevana yönä, kun New York Rangers kohtaa paikallisvastustaja New York Islandersin.

» Lähetä palautetta toimitukselle