KS: Liigayllättäjä KooKoolle paha uutinen – Maalipörssin selkeä kärki Malte Strömwall ei tervehdy "ihan lähiaikoina"

LIIGA / Uutinen
Malte Strömwall joutuu sivuun peleistä.
Kuva © Jussi Puuri www.instagram.com/hockeyjussi/
KooKoon hyökkäys kokee ison kolauksen, sillä joukkueen ykköpyssy Malte Strömwall poissaolo on venymässä pitkäksi.

Malte Strömwall loukkasi itseään perjantain Pelicans-ottelussa ja oli sivussa lauantain kotiottelusta. Kouvolan Sanomille asiaa kommentoineen KooKoo-luotsi Tuomas Tuokkolan mukaan ruotsalaistähteä ei "odotella ihan lähiaikoina kaukaloon".

24-vuotias hyökkääjä on ollut koko Liigan kovimpia pistemiehiä läpi syksyn. Hän johtaa sarjan maalipörssiä 13 osumallaan ja on 27 tehopisteellään pistepörssissä toisena.

Strömwallin lisäksi KooKoolta ovat pidempään sairastuvalla Toni Kähkönen, Ed Wittchow, Martin Berger, Emil Kristensen sekä Kimi Koivisto.

Erik Karlsson ja Henri Kanninen sen sijaan ovat lähestymässä pelikuntoa ja heidän pelaamisensa tiistain SaiPa-ottelussa selviää pelipäivän aamuna. Heidän lisäkseen myös loukkaantumisten vuoksi sivussa olleet Ville Järvinen ja Olli Korhonen ovat olleet mukana jääharjoituksissa.

− Tilanne ei ole katastrofaalinen. Jos kaikki käy hyvin, saamme tiistai-iltana SaiPaan vastaan kokoon neljä ketjua ja seitsemän puolustajaa, Tuokkola kommentoi Kouvolan Sanomille.

Lauantaina Pelicansia vastaan loukkaantuneen maalivahti Samu Perhosen tilasta ei ole vielä varmempaa tietoa. Hän huilaa kuitenkin varmuudella ainakin kuluvan viikon.

− Perhonen tutkittiin tarkkaan sairaalassa, mutta vielä on liian aikaista sanoa mitään. Ainakin hän on tämän viikon pois vahvuudesta. Perhonen sai tilanteessa kovan tällin, enkä ole itse edes viitsinyt sitä tilannetta katsoa uudestaan, totesi Tuokkola.

» Lähetä palautetta toimitukselle