KHL:ssäkin esiintynyt Artur Gatijatov Kiekko-Poikiin − "Hän tulee olemaan sarjan kovimpia pelaajia"

MESTIS / Uutinen
Gatijatov oli Kazakstanin tehokkain pelaaja vuoden 2019 alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa tehoilla 5+3.
Kuva © Getty Images
Joensuun Kiekko-Pojat vahvistaa hyökkäystään KHL:ssäkin urallaan kokeilemassa käyneellä kazakstanilaisella Artur Gatijatovilla.

Artur Gatijatov siirtyy Kiekko-Poikien riveihin tulevan kauden kattavalla sopimuksella. Kaksi edelliskautta 22-vuotias kazakstanilaishyökkääjä pelasi kotimaansa pääsarjassa Nomad Nur-Sultanin joukkueessa.

Päättyneellä kaudella Gatijatov tehtaili 43 ottelussa tehot 12+21=33. Pudotuspeleissä hänen pistepussinsa karttui 11 ottelussa neljällä pisteellä.

Gatijatov on pelannut urallaan myös kaksi KHL-ottelua Barys Nur-Sultanissa. Pelejä on kertynyt lisäksi Venäjän kakkostasolla VHL:ssä sekä juniorisarja MHL:ssä, jossa hän iski tehokkaimmalla kaudellaan peräti 66 tehopistettä.

Maajoukkuepaidassa Gatijatov on esiintynyt sekä alle 18- että 20-vuotiaiden maajoukkueessa ja pelannut kummassakin ikäluokassa MM-kisoja.

− Saatiin nyt kova vahvistus ja viihdyttävä hyökkääjä Joensuuhun. Hän tulee olemaan sarjan kovimpia pelaajia. Gatijatov pystyy tekemään hyvin peliä ja myös lisäksi itse ratkaisemaan ne. Kiva nähdä, mitä taiturimainen hyökkääjä tulevalla kaudella tarjoilee kotiyleisölle, kertoo Kiekko-Poikien manageri Jaakko Lipponen.

» Lähetä palautetta toimitukselle