KHL:n pudotuspelijoukkueet selvillä - Pudotuspelit alkavat sunnuntaina

KHL / Uutinen
Jokerit kohtaa sunnuntaina alkavien pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella joko Spartak Moskovan tai Lokomotiv Jaroslavlin.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
KHL-kauden 2019-20 runkosarjaa on jäljellä kaksi kierrosta. Ennen runkosarjan viimeisiä pelejä on kuitenkin selvää, mitkä joukkueet taistelevat tänä keväänä Gagarin Cupista. Itäisen konferenssin ensimmäisen kierroksen paritkin ovat selvillä, mutta lännessä haetaan vielä asetelmat kuntoon.

KHL:n 62 ottelun runkosarja on likipitäen maalissa. Nyt on jo selvää, mitkä joukkueet ovat selvittäneet tiensä pudotuspeleihin.

KHL:n itäisen konferenssin runkosarjan osalta voitti Ak Bars Kazan, jolla on mahdollisuus myös voittaa Continental Cup, eli koko runkosarjan eniten pisteitä keränneelle joukkueelle jaettava palkinto.

KHL:n läntisen konferenssin voitto on vielä epäselvä. Se ratkeaa torstaina, kun TsSKA Moskova kohtaa kotijäällään pudotuspelien ulkopuolelle jäävän HK Sotšin. Mikäli TsSKA saa pisteenkin tuosta ottelusta, voittaa TsSKA läntisen konferenssin runkosarjan osalta. Mikäli TsSKA taipuu varsinaisella peliajalla HK Sotšille, on läntisen konferenssin ykkönen SKA Pietari.

SKA:n ja TsSKA:n lisäksi läntisestä konferenssista pudotuspeleihin etenivät Helsingin Jokerit, Dinamo Moskova, Spartak Moskova, Lokomotiv Jaroslavl, Vitjaz Podolsk ja Torpedo Nižny Novgorod.

KHL:n itäisen konferenssin pudotuspeliparit:
Ak Bars Kazan (1) vs. (8) Neftekhimik Nižnekamsk
Barys Nur-Sultan (2) vs. (7) Metallurg Magnitogorsk
Avangard Omsk (3) vs. (6) Salavat Julajev Ufa
Avtomobilist Jekaterinburg (4) vs. Sibir Novosibirsk

» Lähetä palautetta toimitukselle