KHL:n entinen pistekuningas tryout-sopimuksella Torontoon – kaksi muuta konkaria St. Louis Bluesin haaviin

NHL / Uutinen
Nikita Gusev pelasi viime kaudella kahdessa eri NHL-seurassa vaisuin tuloksin.
Kuva © Getty Images
KHL:n kahden vuoden takainen pistekuningas Nikita Gusev on allekirjoittanut tryout-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. St. Louis Blues on puolestaan hankkinut riveihinsä testisopimuksilla James Nealin ja Michael Frolíkin.

KHL:n pistepörssin vuonna 2019 voittanut venäläishyökkääjä Nikita Gusev on allekirjoittanut tryout-sopimuksen Toronto Maple Leafsin kanssa. Gusev aloitti taipaleensa Pohjois-Amerikassa kaksi vuotta sitten New Jersey Devilsin paidassa, jossa hän iski tulokaskaudellaan 66 ottelussa komeat tehot 13+31=44.

Päättyneellä kaudella 29-vuotias pelaaja ei kuitenkaan ollut parhaassa iskussaan, sillä Devilsin ja Florida Panthersin paidassa pelatuissa 31 ottelussa hän onnistui iskemään ainoastaan neljä maalia ja yhteensä kymmenen tehopistettä.

St. Louis Blues on puolestaan hankkinut riveihinsä testisopimuksilla laitahyökkääjät James Nealin ja Michael Frolíkin. Kaksikosta erityisesti Neal on kiinnostava värväys. Aikoinaan hurjaa jälkeä Pittsburgh Penguinsin paidassa Jevgeni Malkinin rinnalla tehneen voimahyökkääjän ura on ollut viime kausina laskusuunnassa, mutta hän kykenee edelleen tekemään tulosta alemmissa ketjuissa. Kovasti töitä tekevä Frolík puolestaan on voittanut urallaan Stanley Cupin Chicago Blackhawksin paidassa vuonna 2013.

» Lähetä palautetta toimitukselle