KHL pyörsi aiemman päätöksensä ja keskeyttää pudotuspelit muutamaksi viikoksi: "Nyt meidän on kohdattava uudet olosuhteet"

KHL / Uutinen
Jokerit ja SKA Pietari olisivat kohdanneet KHL:n toisella pudotuspelikierroksella. Jokerit vetäytyi pudotuspeleistä viime viikolla.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

KHL keskeyttää pudotuspelinsä koronaviruspandemian takia huhtikuun 10. päivään saakka. Kaikki muut merkittävät jääkiekkosarjat olivat jo keskeyttäneet tai lopettaneet kautensa ennen KHL:n tuoretta päätöstä. Pudotuspelien keskeyttämisestä antoi suosituksen Venäjän urheiluministeriö.

− KHL laittaa aina kannattajansa ja pelaajansa kaiken muun edelle, sarjan puheenjohtaja Aleksei Morozov kertoi tiedotteessa.

− Nyt meidän on kohdattava uudet olosuhteet. Kehotan teitä ymmärtämään tekemämme päätöksen, hän jatkoi.

Vielä maanantaina KHL tiedotti järjestävänsä pudotuspeliformaattinsa uudelleen ja asettavansa pudotuspelit viikon tauolle. Aiemmin samana päivänä osa KHL:n suomalaispelaajista vaati kuvapalvelu Instagramissa kauden lopettamista.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Haastattelu
Liiga-seurat saavat nyt lomauttaa pelaajansa, asiantuntija avaa pelaajien heikkoa työttömyysturvaa – "Ei mitään järkeä"
5.4.2020 19:28
Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijan työttömyysturva ja eläkekertymä ovat paljon pienempiä kuin muilla palkansaajilla. Syynä on 1990-luvulla laadittu lain poikkeussäädös. Lisäksi kaikki Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijoiden pelaajasopimukset ovat lainvastaisia.
Uutinen
Ilves tuo markkinoille logollaan varustetut kasvosuojukset − idean takana entinen suomalaismaalivahti
5.4.2020 14:22
Ilves tuo ensimmäisenä liigaseurana markkinoille kasvosuojuksen, jolla on tarkoitus ehkäistä koronavirusepidempian etenemistä. Suojukset tamperelaisseuralle on tehnyt Sasu Hovin omistama yritys.
Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.

Lue myös