KHL otti pudotuspeleistä viikon tauon, osa suomalaisista KHL-pelaajista vaatii kauden lopettamista: "Nyt riittää!"

KHL / Uutinen
Juha Metsola pelaa Salavat Julajev Ufassa toista kauttaan.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Koronaviruspandemia ei ole tähän mennessä estänyt KHL:n aikeita jatkaa pudotuspelejä. Kaikki muut merkittävät jääkiekkosarjat maailmalla ovat joko keskeyttäneet tai lopettaneet kautensa.

KHL:n pudotuspelijoukkueissa pelaa tällä hetkellä 15 suomalaista: Jori Lehterä, Joonas Kemppainen, Miro Aaltonen, Jarno Koskiranta, Teemu Hartikainen, Sakari Manninen, Juha Metsola, Jyrki Jokipakka, Harri Säteri, Juuso Puustinen, Jukka Peltola, Mikael Ruohomaa, Teemu Pulkkinen, Juuso Hietanen ja Jesse Virtanen.

Salavat Julajev Ufassa pelaavat Metsola ja Hartikainen sekä Sibir Novosibirskissa pelaavat Puustinen, Peltola ja Ruohomaa toivat kauden päättämistä puoltavan kantansa esiin kuvapalvelu Instagramissa. Suomalaiset vaativat aiemmin maanantaina selvin sanakääntein kauden lopettamista.

− Nyt riittää! Pysäyttäkää tämä virus! Metsola sanoo päivityksessään.

Ruohomaa on kirjoittanut päivitykseensä viruksen pysäyttämiseen liittyvien saatesanojen lisäksi inhimillisyyteen viittaavan aihetunnisteen.


Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

It’s enough! Stop this virus!

Henkilön Juha Metsola (@mehujuha77) jakama julkaisu

Suomalaisten KHL-pelaajien kannanotosta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Haastattelu
Liiga-seurat saavat nyt lomauttaa pelaajansa, asiantuntija avaa pelaajien heikkoa työttömyysturvaa – "Ei mitään järkeä"
5.4.2020 19:28
Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijan työttömyysturva ja eläkekertymä ovat paljon pienempiä kuin muilla palkansaajilla. Syynä on 1990-luvulla laadittu lain poikkeussäädös. Lisäksi kaikki Liiga- ja Mestis-jääkiekkoilijoiden pelaajasopimukset ovat lainvastaisia.
Uutinen
Ilves tuo markkinoille logollaan varustetut kasvosuojukset − idean takana entinen suomalaismaalivahti
5.4.2020 14:22
Ilves tuo ensimmäisenä liigaseurana markkinoille kasvosuojuksen, jolla on tarkoitus ehkäistä koronavirusepidempian etenemistä. Suojukset tamperelaisseuralle on tehnyt Sasu Hovin omistama yritys.
Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.

Lue myös