KHL-otteluohjelma julkaistaan perjantai-iltana – kauden yllä yhä kysymysmerkkejä

KHL / Uutinen
KHL:n tulevan kauden otteluohjelma on lyöty lukkoon ja Jokerien kotiavaus olisi näillä näkymin 9.9.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
KHL-kauden otteluohjelma julkaistaan perjantai-iltana klo 18.30. Helsingin Jokereiden ensimmäinen ottelu on vieraissa ja kotiavaus olisi suunnitelmien mukaan jo syyskuun alkupuolella. Kauden yllä leijuu edelleen koronapandemian vuoksi tummia pilviä.

KHL-kauden otteluohjelman julkaisua on viivästytetty muutamaan otteeseen, mutta perjantai-iltana klo 18.30 ohjelma julkaistaan. Iltalehden ennakkotietojen mukaan Jokerit avaa kautensa Minskin Dinamon vieraana 3. syyskuuta ja kotiavaus olisi Neftehimik Nizhnekamskia vastaan 9. syyskuuta, mikäli kausi päästään aloittamaan normaalisti koronapandemiasta huolimatta. 

NHL:n tapaan KHL on suunnitellut kuplautumista, mutta ei yhtä rankasti kuin Pohjois-Amerikassa. Tautitilanne Venäjällä on vakavampi kuin esimerkiksi Suomessa, joten kukaan ei tiedä, miten tuleva kausi päästään pelaamaan. Edelleen on esimerkiksi epäselvää, rajoittavatko suomalaisviranomaiset venäläisjoukkueiden saapumista Suomeen.

KHL:n suunnitelmissa pelaajat testataan joka viides päivä ja kaikkien on käytettävä käsineitä ja hengityssuojaimia. Tilat suljetaan eikä ulkopuolisia tai testaamattomia ihmisiä päästetä joukkueen lähelle hotelleissa ja jäähalleilla, helsinkiläisseuran GM Jari Kurri kertoi Iltalehden haastattelussa KHL:n suunnitelmista.

Muokattu 7.8.20 klo 19.13: Jokereiden kauden avausottelun vastustaja oikeaksi, kyseessä ei ollut Riian Dinamo.

» Lähetä palautetta toimitukselle