Kärppiin kaksi amerikkalaishyökkääjää Euroopan eri sarjoista

LIIGA / Uutinen
Oulussa kiekkoilee tulevan kauden ryhmässä kaksi amerikkalaispelaajaa.
Kärpät tiedotti Juhamatti Aaltosen ja kuuden juniorin lisäksi samana päivänä Casey Wellmanin sekä Troy Bourken sopimuksista. Wellmanin kontrahti on kaksivuotinen ja Bourken yhden kauden mittainen.

Kärpät julkaisi perjantaina aamupäivällä tiedotteen Juhamatti Aaltosen jatkosopimuksesta ja kuuden joukkueen juniorin Liiga-sopimuksista

Iltapäivällä oululaisryhmä tiedotti Casey Wellmanin sekä Troy Bourken kontrahdeista. Yhdysvaltaishyökkääjä Wellmanin sopimus on kaksivuotinen ja kanadalaishyökkääjä Bourken ensi kauden mittainen. 

Wellman on pelannut aiemmin urallaan KHL:ssä, SHL:ssä, NHL:ssä, NLA:ssa sekä AHL:ssä. Hän saapuu Ouluun KHL-seura Kunlun Red Starin riveistä. 

– Hän on luisteluvoimainen, peliä tekevä hyökkääjä, joka omaa myös hyvän laukauksen, Kärppien päävalmentaja Lauri Mikkola kommentoi Wellmania tiedotteessa. 

Bourke on kerännyt urallaan kokemusta WHL:stä, ECHL:stä, DEL-liigasta sekä AHL:stä. Hän matkustaa Oulun maisemiin Schwenninger Wild Wingsista. 

–  Troy on luisteluvoimainen, hyvä kahden suunnan sentteri. Hän pystyy pelaamaan sekä ylivoimaa että alivoimaa. Luotettava pelaaja, jonka voi laittaa jäälle kriittisillä hetkillä, oululaisjoukkueen urheilutoimenjohtaja Harri Aho kehui Bourkea. 

» Lähetä palautetta toimitukselle