Kärppien naisten huippukaksikolla loukkaantumishuolia − Havana mahdollisesti koko kauden sivussa

Naisten Liiga / Uutinen
Oona Havana saattaa joutua jättämään koko kauden väliin.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Kärppien päävalmentaja Sanna Lankosaari kertoi tähtihyökkääjien tilanteesta Jääkiekkoliiton haastattelussa. Oona Havanaa saattaa odottaa koko kauden huili, kun taas Anna-Kaisa Antti-Roiko nähtäneen tositoimissa kauden mittaan.

Kärpät joutuu lähtemään naisten liigakauteen ilman kahta kärkihyökkääjäänsä. 19-vuotiaat Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko ovat loukkaantumisten takia sivussa. Havanan poissaolo saattaa venyä koko kauden mittaiseksi, kun taas Antti-Roiko selvinnee vähemmällä.

− On tietysti harmi nuorten naisten (Havana, Antti-Roiko) kannalta, että he eivät pysty pelaamaan. Mutta näiden loukkaantumisten kanssa täytyy elää, ja vammat pitää hoitaa rauhassa kuntoon. Samalla tilanne on mahdollisuus muille pelaajille. Ja meiltä onkin löytynyt hienosti niitä pelaajia, jotka haluavat ottaa enemmän vastuuta, päävalmentaja Sanna Lankosaari sanoo Jääkiekkoliiton haastattelussa.

Oululaiset eivät haaveile Naisleijoniinkin nousseen kaksikon korvaamisesta, vaan Kärpät uskoo tiiviiseen joukkuepeliin.

− Harva muutos tapahtuu yhdessä yössä, mutta meillä on kärsivällinen, sitoutunut ja voitontahtoinen joukkue. Olemme nöyriä tosiasioiden äärellä mutta nöyristelemään emme lähde, kärppäluotsi linjaa.

Naisten Liigan runkosarja käynnistyy 9. syyskuuta viikonloppuna Espoon Matinkylässä pelattavalla kaksipäiväisellä avaustapahtumalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle