Kärppien koko joukkue karanteeniin − liigajoukkueen jäsenellä todettu koronavirustartunta

LIIGA / Uutinen
Kärppien pelit tauolle.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Kärppien koko liigajoukkue on asetettu karanteeniin pelaajalla todetun koronavirustartunnan vuoksi. Kyseinen joukkueen jäsen on ollut sivussa joukkueen toiminnasta 14.10. lähtien.

Perjantaina KalPalle hävinnyt Kärppien liigajoukkue on asetettu kokonaan karanteeniin joukkueessa todetun koronavirustartunnan vuoksi. Kärpät ja Liiga tiedottivat asiasta myöhään perjantai-iltana. Positiivinen tulos varmistui perjantai-iltana. Sairastunut henkilö on lieväoireinen ja kotihoidossa, ja hän on ollut sivussa joukkueen toiminnassa keskiviikosta 14.10. lähtien. Hän ei täten ollut mukana KalPa-vierasottelussa perjantaina. Koko joukkueen toiminta on keskeytetty karanteenin ajaksi eli 24.10. asti.

Lauantaille 17.10. pelattavaksi merkitty Kärpät-TPS siirtyy myöhempään ajankohtaan, myös Kärppien seuraava kotiottelu Kärpät-HPK 20.10. Samoin perjantaille 23.10. pelattavaksi merkitty JYP-Kärpät siirtyy.

Liiga konsultoi Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiriä (KYS) KalPan joukkueen mahdollisen altistumisen osalta. Asiantuntijoiden mukaan altistumista ei ole tapahtunut, ja joukkue voi jatkaa toimintaansa normaalisti.

Muokattu otsikkoa klo 22.53. "Liigajoukkueen pelaajalla" muutettu muotoon "liigajoukkueen jäsenellä".

» Lähetä palautetta toimitukselle