Kärppien ensi kauden joukkue alkaa hahmottua − Joonas Kemppainen palaa Ouluun

LIIGA / Uutinen
Joonas Kemppainen palaa takaisin kotiin seitsemän ulkomailla vietetyn kauden jälkeen.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Kärpät julkaisi uusia pelaajasopimuksia ja Lauri Marjamäen jatkosopimuksen fanitapahtumassa Oulussa.

Kärpät järjesti kauden 2022-23 avauksen Oulun kauppakeskus Valkeassa, jossa paikalla olleet kannattajat pääsivät ensimmäisinä kuulemaan tulevan kauden päävalmentajan ja uusista pelaajasopimuksista.

Valmentaja Lauri Marjamäki jatkaa Kärpissä seuraavat kaksi kautta ja hänet vastaanotettiin lavalle raikuvin aplodein. Kannattajien puheista kuului into siitä, että kaksi mestaruutta joukkueen kanssa edellisellä visiitillään saavuttanut valmentaja jatkaa Oulussa.

Uuden päävalmentajan julkistamisen jälkeen joukkue ilmoitti neljästä jatkosopimuksesta. Puolustaja Jaakko Niskala sekä hyökkääjät Petter Emanuelsson, Arttu Hyry ja Ville Heikkala nähdään Kärpissä myös ensi kaudella.

Uusina pelaajina mukaan liittyy KHL:n Dinamo Riikaa tällä kaudella edustanut hyökkääjä Peter Tiivola. Tiivolan sopimus Kärppiin on kaksivuotinen.

Paluumuuttajiakin joukkueessa nähdään, kun hyökkääjä Joonas Kemppainen palaa takaisin kotiin vuoden sopimuksella. Kemppainen on pelannut edeltävät seitsemän kautta ulkomailla.

− Tosi opettavaista pelata ulkomailla verrattuna siihen, että pelaisi koko uran Liigassa. KHL ja NHL ovat kuitenkin kaksi maailman parasta liigaa, niin näen kasvaneeni paljon pelaajana ja ihmisenä, totesi Kemppainen tapahtumassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle