Kärpissä todettiin jälleen koronatartunta – tämän illan ottelu Lukkoa vastaan siirtyy

LIIGA / Uutinen
Korona on koetellut Kärppinä kuluvana syksynä.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti

Illan liigakierroksen ottelu Kärpät–Lukko siirtyy varotoimenpiteenä myöhempään ajankohtaan kotijoukkueessa todetun koronatartunnan vuoksi. 

Kärppien joukkueen jäsenellä todettiin tartunta pikatestissä. Laboratoriossa valmistuvan PCR-testin tulos selviää myöhemmin. Mahdollisista jatkotoimenpiteistä tiedotetaan, kun PCR-testin tulos on varmistunut.

Kärpät joutui jo aiemmin karanteeniin lokakuussa, kun joukkueen jäsenellä todettiin koronatartunta. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös