Kärpille kolme jatkosopimusta − runkopuolustaja Heshka ja kaksi omaa kasvattia jatkavat Oulussa

LIIGA / Uutinen
Shaun Heshka kuuluu Kärppien vahvuuteen vielä ainakin ensi kauden.
Kuva © Emmi Erkkilä emmi.erkkila@jatkoaika.com
Oulun Kärpät tiedotti solmineensa jatkosopimukset Shaun Heshkan, Joona Huttulan ja Tommi Järvitalon kanssa. Heshkan sopimus on yksivuotinen, Huttulan ja Järvitalon muotoa 1+1.

Oulun Kärpät tiedotti verkkosivuillaan keskiviikkona solmineensa jatkosopimukset puolustajilleen Shaun Heshkalle ja Joona Huttulalle. Myös nuori hyökkääjä Tommi Järvitalo sai jatkosopimuksen.

Heshkan, 34, jatkosopimus on yksivuotinen. Oikealta laukova kanadalainen pelaa nyt neljättä kauttaan Kärppien riveissä ja kuuluu joukkueen kapteenistoon.

− Olen iloinen sopimuksesta, ja siitä, että minulle on käyttöä täällä. Olen pelannut Kärpissä jo jonkin aikaa, joten valmennus ja muut organisaation jäsenet ovat minulle tuttuja. Lapseni ovat varttuneet Oulussa, ja täällä on ollut hyvä olla. Nämä olivat suurimmat syyt jatkaa Kärpissä, Heshka kertoo Kärppien tiedotteessa.

22-vuotias Huttula on Kärppien kasvatti, joka on viime kaudet pelannut sekä A-nuorissa, Mestiksessä että Liigassa. Tällä kaudella hän on saanut minuutteja vain Liigan puolella. Hän oli mukana myös Kärppien mestarijoukkueessa 2018. Hänen sopimuksensa on mallia 1+1.

Myös Järvitalo, 19, on Kärppien kasvatteja. Hän on pelannut lähinnä A-nuorissa, mutta pääsi myös pelaamaan ensimmäisen Liiga-ottelunsa viime kaudella. Hänenkin sopimuksensa on mallia 1+1.

− Heshka on osoittanut jo useamman vuoden ajan sen, että hän on Liigan huippupuolustajia, ja hän kantaakin isoa vastuuta meidän puolustuksessa. Huttula pelaa ensimmäistä kauttaan päätoimisesti Liigassa ja on noussut sille tasolle, että on ansainnut jatkosopimuksen. Järvitalo puolestaan on tällä hetkellä A-nuorten kantavia voimia, josta on kovaa vauhtia kehittymässä luotettava hyökkääjä Liigaan, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho taustoittaa sopimuksia.

» Lähetä palautetta toimitukselle