Kärpille ikävämpi joululahja − Emanuelsson pitkään poissa, myös Blomqvist, Olkkonen ja Tiivola sivuun

LIIGA / Uutinen
Emanuelssonilla on edessä kuukausien huili.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Loukkaantumisten vastapainoksi Kärpät on tehnyt pätkäsopimuksen maalivahti Markus Ruusun kanssa. Ruotsalaishyökkääjä Petter Emanuelssonin huilin pituudeksi arvioidaan kolme kuukautta.

Kärpät tiedotti torstaina, että hyökkääjä Petter Emanuelsson on seuraavat kolme kuukautta sivussa loukkaantumisen vuoksi. Ruotsalaisen paluu venyy siis aivan runkosarja päätöskierroksille asti.

Oululaisten maalivahtitilanne on kimurantti, sillä ykköstorjuja Joel Blomqvist loukkaantui ottelussa Tapparaa vastaan. Lisäksi Niklas Kokko on Nuorten Leijonien matkassa MM-kisoissa.

Kärpät onkin tehnyt ottelukohtaisen lainasopimuksen maalivahti Markus Ruusun kanssa. Hän saapuu oululaisten vahvuuteen heti joulun jälkeen. Ruusu pysyy siis kuitenkin Jukurien sopimuspelaajana.

Myös puolustaja Joel Olkkonen ja hyökkääjä Peter Tiivola ovat tovin sivussa tositoimista. Kaksikon odotetaan palaavan kaukaloon vuodenvaihteen tietämillä. 

Muokattu: 22.12.2022, kello 15.02: Tarkennettu Ruusun sopimuksen olevan lainapesti ja että hän pysyy Jukurien sopimuspelaajana.

» Lähetä palautetta toimitukselle