Kärpillä kokeneita pelaajia sivussa, Halloran debytoi SaiPalla

LIIGA / Uutinen
Niemelä on Kärppien takalinjoilta pois.
Kuva © Tiia Mahkonen
Perjantaina pelataan neljän ottelun kierros Liiga-kiekkoa. Liki jokainen joukkue on muovannut kokoonpanoaan.

SaiPaa vastaan lähtevä HPK on sekoitellut ketjujaan ja esimerkiksi ykkösketjussa Antti Pihlströmin laidoille tulevat Markus Nenonen ja Juuso Ikonen. Sean Collins ja Michael Joly siirtyvät kakkosvitjaan Daniel Mäkiahon kanssa. Matt Marcinew palaa kokoonpanoon.

Lappeenrantalaisilla David McIntyre saa ykkösketjuun kanssaan Jaakko Lantan ja Dominik Lakatošin. Nicholas Halloran pelaa ensimmäisen SaiPa-ottelunsa kakkoskoostumuksessa.

Jukurien ja KooKoon kamppailuun ei tule suuria muutoksia, sillä mikkeliläisten keskimmäiset ketjut vaihtavat vain päikseen paikkoja. Kouvolalaisten maalia vartioi Nick Malik.

Kärpät lähtee illan otteluun yhä ilman Mika Pyörälää ja Troy Bourkea. Puolustuksesta myös Mikko Niemelä ja Miihkali Teppo ovat sivussa. Miro Keskitalo pelaa lainapestinsä avausottelun oululaisten riveissä. Stanislav Galimov palaa tolppien väliin. Vastustaja Pelicans ei tee merkittäviä pelaajavaihdoksia, vaan vaihtaa ainoastaan alempia puolustajia eri päin.

TPS:ää isännöivällä Ässillä Konstantin Volkov aloittaa maalilla. Eemil Erholtz siirtyi viime pelissä ykkösketjuun ja jatkaa roolissaan. Lenni Killinen on kakkosvitjassa. Turkulaiset ovat muovanneet hyökkäysketjujaan uuteen uskoon ja muun muassa ulkomaalaisketju, jossa pelaavat Jack Rodewald, Mitch Hults ja Filip Sandberg, on rikottu ja Hultsin tilalla kolmikossa pelaa Aarne Intonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle