Kärpät vahvistuu maailmanmestari Lammikolla − "Osoittanut, että pystyy pelaamaan myös NHL:ssä"

LIIGA / Uutinen
Lammikko voitti Leijonissa MM-kultaa viime keväänä.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Kärpät on solminut vuoden sopimuksen hyökkääjä Juho Lammikon kanssa. Ässien kasvatti voitti viime keväänä Suomen paidassa MM-kultaa.

Juho Lammikko siirtyy Florida Panthersin NHL-organisaatiosta Liigaan ja Kärppiin vuoden sopimuksella. Hyökkääjä ehti pelata Panthers-organisaatiossa kolme kautta.

Viime kaudella tapahtuneen NHL-debyytin jälkeen hän pelasi 40 ottelua ja teki niissä tehot 0+6.

− Koen, että minun pitää kehittyä pelaajana, ja Kärpät on tällä hetkellä paras vaihtoehto minulle. Olen kuullut paljon hyvää organisaatiosta. Siellä on hyvä valmennus ja pelaajana siellä on hyvät mahdollisuudet kehittyä, Lammikko sanoo Kärppien tiedotteessa.

Lammikolla on oululaisten riveissä myös vanhoja tuttuja, sillä hän pelasi muutaman kauden puolustaja Ludwig Byströmin kanssa samassa joukkueessa AHL:ssä.

− Tiedossa oli, että hyökkääjää haetaan, ja nyt kun Juho tuli nimenä esiin ja päätti palata Eurooppaan, niin tietenkin olimme kiinnostuneita. Kyseessä on tuore MM-kultamitalisti, joka on jo uransa alkuvaiheessa osoittanut, että pystyy pelaamaan myös NHL:ssä, urheilutoimenjohtaja Harri Aho sanailee.

» Lähetä palautetta toimitukselle