Käräjäoikeudessa tuomion saanut Jukka Toivakka jatkaa toistaiseksi Jukurien puheenjohtajana ja toimitusjohtajana

LIIGA / Uutinen
Jukka Toivakka jatkaa tehtävissään.
Kuva © Erno Laisi
Jukurien toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka palaa yhtiön palvelukseen ja jatkaa tehtävissään rikostuomiosta huolimatta, seura kertoo sivuillaan. Tuomio ei ei ole vielä lainvoimainen.

Jukurit HC Oy:n hallitus kokoontui 11. marraskuuta arvioimaan Jukka Toivakan jatkoa yhtiön palveluksessa käräjäoikeudessa tulleen rikostuomion jälkeen. Hallitus päätti, että Toivakka voi jatkaa toistaiseksi Jukurien hallituksen puheenjohtajana sekä toimitusjohtajana. Hallitus myös painotti, ettei rikostuomio liittynyt Toivakan työtehtäviin.

Toivakka on ilmoittanut valittavansa tuomiostaan ylempiin oikeusasteisiin ja Jukurit kertoi sovitun, että mikäli voimaan jäävä tuomio on vapausrangaistus, jättää Toivakka pestinsä välittömästi.

Vapausrangaistuksella tarkoitetaan sitä, että mikäli Toivakka saa lainvoimaisen vankeusrangaistuksen, hän eroaa hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan tehtävistä.

Toivakan kahdeksan kuukauden ehdollinen vankeustuomio virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ei ole vielä lainvoimainen ja oikeusprosessi on vielä kesken.

» Lähetä palautetta toimitukselle