Juuso Forsströmin pitkälle SaPKo-uralle jatkoa, puolustukseen testipelaaja Tampereelta

MESTIS / Uutinen
Juuso Forsström pukeutuu pässipaitaan myös tulevalla kaudella.
Kuva © Antti Varonen
SaPKo saa hyökkäykseensä runsaasti lisää kokemusta, kun joukkueen pitkäaikainen hyökkääjä Juuso Forsström kirjoitti nimensä jatkosopimukseen. Savonlinnalaisryhmään liittyy lisäksi yksi testipelaaja ja kaksi pelaajaa poistuu samalla oven avauksella.

Juuso Forsström jatkaa SaPKon riveissä ensi kaudellakin. 31-vuotias hyökkääjä siirtyi savonlinnalaisryhmään kaudeksi 2014-2015. Tuleva kausi on Forsströmille SaPKossa kaikkiaan seitsemäs.

Viime kaudella Forsström pelasi 15 ottelua ja teki niissä tehot 6+9=15. Tehokkaimmalla kaudellaan hyökkääjä on tehnyt Mestiksessä 40 tehopistettä.

Lohjalaislähtöinen hyökkääjä on kiekkoillut Mestiksessä myös Espoo Unitedin, HCK:n, Kiekko-Laserin sekä JYP-Akatemian riveissä. Pelejä Mestiksessä on kertynyt yhteensä 422.

− Eihän tässä voi olla kun tyytyväinen, että päästiin sopimukseen. Löytyy kokemusta ja ennen kaikkea intohimoa lajia kohtaan. Jo lyhyen tuntemisen perusteella, voin sanoa että Fobba tuo lisää johtajuutta ryhmäämme, kuvaili SaPKon päävalmentaja Niko Eronen.

SaPKon miehistöstä koeajalla paikkaa tulee hakemaan puolestaan puolustaja Anton Troshin. Viime kaudella 22-vuotiaalle puolustajalle tuli pelejä II -ja III divisioonissa, mutta myös Mestiksessä Kooveen paidassa. Troshin esiintyi Mestiksessä 11 ottelussa ja teki niissä yhden maalin.

Keväällä joukkueeseen liittyneet maalivahti Kimmo Rautiainen ja puolustaja Oskari Kantola jättävät joukkueen, sillä heidän sopimuksensa purettiin henkilökohtaisten syiden vuoksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle