Juuri tositoimiin palannut Sidney Crosby sai positiivisen koronatestituloksen

NHL / Uutinen
Crosbya odottaa uusi huili.
Kuva © Ezra Shaw
Myös puolustaja Brian Dumoulin koki Crosbyn kanssa saman kohtalon.

The Athletic kertoo, että Pittsburgh Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan on vahvistanut joukkueen tähtihyökkääjän ja kapteenin Sidney Crosbyn saaneen positiivisen koronatestituloksen. Myös puolustaja Brian Dumoulin sai testistä positiivisen tuloksen.

Crosbyn tauti on oireiltaan lievä ja Dumoulinin kerrotaan olevan oireeton. Kaksikko liittyy Penguinsin koronapotilaiden listaan, jossa ovat jo puolustajat Marcus Pettersson ja Chad Ruhwedel.

Crosby palasi joukkueen edellispelissä kokoonpanoon oltuaan poissa seitsemän ensimmäisen runkosarjakamppailun ajan. Hän kuntoutui pitkään leikkausta vaatineesta rannevammasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös