Juuri tositoimiin palannut Sidney Crosby sai positiivisen koronatestituloksen

NHL / Uutinen
Crosbya odottaa uusi huili.
Kuva © Ezra Shaw
Myös puolustaja Brian Dumoulin koki Crosbyn kanssa saman kohtalon.

The Athletic kertoo, että Pittsburgh Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan on vahvistanut joukkueen tähtihyökkääjän ja kapteenin Sidney Crosbyn saaneen positiivisen koronatestituloksen. Myös puolustaja Brian Dumoulin sai testistä positiivisen tuloksen.

Crosbyn tauti on oireiltaan lievä ja Dumoulinin kerrotaan olevan oireeton. Kaksikko liittyy Penguinsin koronapotilaiden listaan, jossa ovat jo puolustajat Marcus Pettersson ja Chad Ruhwedel.

Crosby palasi joukkueen edellispelissä kokoonpanoon oltuaan poissa seitsemän ensimmäisen runkosarjakamppailun ajan. Hän kuntoutui pitkään leikkausta vaatineesta rannevammasta.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Liiga jäi koronahiireksi ja ajopuuksi omikronin aalloilla
28.1.2022 8:00
Liiga on Suomen suurin ja kaunein urheilusarja. Ainoa urheilusarja, missä kaikki toimijat ovat täysammattilaisia ja toiminta on kokoluokaltaan muuta kuin paikallisen nakkikioskin pyörittämistä. Tänä talvena Liiga on kuitenkin jäänyt hiirulaiseksi, joka pomppii muiden pillin mukaan.
Uutinen
Tapparan CHL-finaalipaikan kohtalo ratkeaa yhdessä ottelussa Nokia Arenalla
12.1.2022 18:17
Tapparan oli määrä mitellä Red Bull Müncheniä vastaan kaksiosaisessa välierässä, mutta koronavirus sotki kuvioita. Uusi pelipäivä ratkaisun saamiseksi löydettiin tammikuun loppupuolelta.
Uutinen
TPS seuraava koronan kurittama Liiga-seura − karanteeniajan ottelut siirtyvät myöhemmäksi
10.1.2022 17:47
Koronatartunnat pakottavat TPS:n viikoksi karanteeniin. Liiga siirtää karanteenin takia neljä ottelua.

Lue myös