Justus Annunen torjuu ilmiliekeissä Avalanchen maalilla – kaksi nollapeliä putkeen Blackhawksia vastaan

NHL / Uutinen
Justus Annunen on muurannut Avalanchen maalinsuun umpeen.
Kuva © Michael Martin / NHLI via Getty Images
Torjuntavastuuta Avalanchen maalilla saanut Justus Annunen on huippuvireessä. Kempeleläinen nollasi Chicago Blackhawksin kahdessa peräkkäisessä kohtaamisessa.

Colorando Avalanche nujersi Chicago Blackhawksin toistamiseen lukemin 5–0 viime yön kierroksella. Joukkueiden edelloinen kohtaaminen nähtiin viime torstaina Chicagossa.

Justus Annunen on näissä otteluissa ollut Avalanchen maalilla väkevässä iskussa. Kempeleläinen torjui NHL-uransa ensimmäiset nollapelit, ja varsinkin otteluista jälkimmäinen oli huimaa torjuntatyöskentelyä – koppi tarttui 37 kertaa.

Annunen on pelannut tällä kaudella kaikkiaan kuusi ottelua, joista saldona on kolme voittoa, kaksi tappiota ja yksi jatkoaikatappio.

Pistepörssin voittoa jahtaava Nathan MacKinnon venytti kotiotteluiden pisteputkensa 30:een merkkaamalla huipputehot 2+2. Kaikkien aikojen tilastossa Mario Lemieux on enää yhden ottelun päässä. Ennätys on Wayne Gretzkyn nimissä (40 ottelua).

MacKinnon ei ole jäänyt tällä kaudella yhdessäkään kotiottelussa vaille pisteitä. Tällä hetkellä Avalanche-supertähti on pistepörssin jaetulla ykkössijalla Nikita Kutšerovin rinnalla.

» Lähetä palautetta toimitukselle