Justin Faulkin pelit jatkuvat St. Louis Bluesissa – allekirjoitti heti pitkän jatkon seuran kanssa

NHL / Uutinen
Justin Faulk pitää jatkossa hallussaan St.Louis Bluesin siniviivaa.
Kuva © Getty Images
Carolina Hurricanes ja St.Louis Blues tekivät vaihtokaupan, jossa St. Louisiin matkaa Hurricanes-kapteeninakin toissa kaudella toiminut jenkkipakki Justin Faulk sekä 5. kierroksen varausvuoro. Toiseen suuntaan siirtyy puolestaan kanadalainen Joel Edmundson, Dominik Bokk sekä 7. kierroksen varausvuoro.

St. Louis Blues hankki lisää tulitukea siniviivalleen Justin Faulkin muodossa. Faulk on kuudella viimeisellä NHL-kaudellaan ylittänyt 30 tehopisteen rajan ja on kertaalleen hätyytellyt jopa 50 pisteen rajaa. Faulk vuotaa aika ajoin omalla puolustusalueellaan, mutta on laadukas pelaaja etenkin ylivoimalla.

Faulk myös allekirjoitti välittömästi jatkosopimuksen uuden seuransa kanssa. Sopimus on seitsemänvuotinen ja kokonaisarvoltaan 45,5 miljoonaa dollaria.

Pohjois-Carolinaan matkannut kaksikko Joel Edmundson ja Dominik Bokk tuovat Hurricanesiin syvyyttä. Edmundson on parempi omassa päässä kuin Faulk, mitä Hurricanes tarvitsee nyt.

Hurricanesin pakistossa on tarpeeksi hyökkäysosaamista Faulkin siirron jälkeenkin. Edmundson on peruspuolustajaksi iskenyt urallaan pudotuspeleissä varsin kiitettäviä tehoja. Viime vuonna mestaruuteen päättyneissä pudotuspeleissä pakki summasi 22 otteluun tehot 1+6.

Saksalainen Bokk on Bluesin vuoden 2018 1. kierroksen varaus numerolla 25. Uransa viime vuodet Ruotsissa kiekkoillut laituri on takonut kiitettäviä tehoja kovassa sarjassa. Tällä kaudella Bokk ei ole vielä onnistunut merkkauttamaan tehomerkintöjä Röglen paidassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle