Jussi Jokinen vahvistaa Kärppiä loppukauden ajan

LIIGA / Uutinen
Jokisen edelliset pelit kärppänutussa ovat kaudelta 2012−13.
Kuva © Antti Romsi
Kokenut hyökkääjä Jussi Jokinen saapuu vahvistamaan oululaisseuraa loppukauden mittaisella sopimuksella. Jokinen pelasi alkukauden Sveitsin kakkosliigan Klotenissa.

35-vuotias Jussi Jokinen saapuu Kärppiin loppukauden mittaisella sopimuksella. Lähes 1000 NHL-runkosarjaottelun veteraani liittyy joukkueen vahvuuteen alkuviikosta.

− Upeaa, että tuon tason pelaaja palaa Kärppiin. Jussi on näyttänyt oman tasonsa pelaajana jo yli viidentoista vuoden ajan, ja hän on merkittävä vahvistus tähän joukkueeseen. Pelillisen antinsa lisäksi Jussi on myös erittäin tunnettu ja pidetty persoona täällä, toteaa urheilutoimenjohtaja Harri Aho seuran tiedotteessa.

Hyökkääjä on voittanut Kärpissä Suomen mestaruuksia ja on innoissaan sekä fyysisesti valmis Liigan tarjoamiin haasteisiin.

− Totta kai upea fiilis palata Ouluun. Kävin täällä työsulkukaudella pienen pätkän, ja se oli hienoa aikaa itselle. Itselläni on alla tosi erilainen vuosi, sillä olen pelannut kaudella vasta 11 peliä ja kohta on jo helmikuu. Jääkiekkoilija haluaa pelata, olla yhdessä joukkueen kanssa, voittaa, kokea vastoinkäymisiä, kaikkea sitä mitä joukkueen arkeen kuuluu. Niitä tunteita on ollut ikävä, ja on hienoa päästä aloittamaan hommat Kärpissä, Jokinen summaa.

Seuran suunnitelman mukaan Jokinen pelaa ensimmäisen liigaottelunsa tällä kaudella 2.2. Sportia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle