Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä kahden vuoden sopimuksella − " Hienoa, että Jussi päätti nyt lopullisesti palata kotiin ja Kärppiin"

LIIGA / Uutinen
Jokinen saavutti viime kaudella Kärpissä hopeaa.
Kuva © Valtteri Vainio www.valtterivainio.com
Kärpät tiedotti tehneensä kahden vuoden sopimuksen kokeneen Jussi Jokisen kanssa.

Jussi Jokinen palasi Kärppiin viime kaudella ja päätti sesongin hopeamitaliin joukkueen kanssa. Nyt oululaisseura tiedotti tehneensä hyökkääjän kanssa kahden vuoden sopimuksen.

36-vuotias teki viime kaudella runkosarjassa pelaamissaan otteluissa tehot 6+14=20 ja pudotuspeleissä 2+7=9.

Jokinen kertoo Kärppien olleen hänelle selvä ykkösvaihtoehto.

− Nautin jokaisesta päivästä viime kaudella, ja odotan innoissani tulevaa kautta. On hienoa päästä olemaan mukana alusta asti uudessa projektissa, Jokinen kommentoi jatkosopimustaan tiedotteessa.

Jokinen kertoi olevansa tyytyväinen, että ensi kauden pelipaikka varmistui varhain. Myös Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho on iloinen hyökkääjän sopimuksesta.

− Hienoa, että Jussi päätti nyt lopullisesti palata kotiin ja Kärppiin. Hän on varmasti merkittävä palanen tulevan kauden joukkuetta. On hyvä, että Jusa on nyt alusta asti joukkueen mukana. Sitä kautta hän pääsee sisään joukkueen rytmiin ja pelaamiseen, Aho kommentoi.

Kommentti: Lassi Seppä

Kärpät ilmoitti jo hyvissä ajoin, että seura julkistaa merkittävän pelaajasopimuksen perjantaina klo 11. Huhuissa pyöriteltiin kaikkea Julius Junttilasta Jesse Puljujärveen, mutta lopulta julkistettu pelaaja oli Jussi Jokinen. Kokenut hyökkääjä pelasi Kärpissä jo viime kaudella ja tehojen puolesta kausi sujui melko hyvin. Muu pelillinen anti jätti kuitenkin toivomisen varaa, eikä ole kirkossa kuulutettua, että uransa ehtoopuolta vääjäämättä lähestyvä konkari nousisi parhaimmilleen.

» Lähetä palautetta toimitukselle