Jussi Ahokas ja muu valmennustiimi jatkaa KooKoon puikoissa ensi kaudella − "Jatkamme töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi"

LIIGA / Uutinen
Ahokas jatkaa KooKoon päävalmentajana.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jussi Ahokas tuli KooKoon päävalmentajaksi täksi kaudeksi 1+1-vuotisella sopimuksella. Tiistaina KooKoo tiedotti Ahokkaan pysyvän Kouvolassa myös sopimuksessa olleen optiokauden ajan.

Jussi Ahokas valmentaa KooKoota päävalmentajana myös kaudella 2020−2021. Hänen apunaan jatkaa Mikko Heiskanen. Myös toinen apuvalmentaja Jukka Aho ja maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen jatkavat.

Kahden jälkimmäisenä mainitun sopimukset ulottuivat jo alun perin kyseiselle sesongille. Lehtosen sopimus on malliltaan toistaiseksi voimassa oleva.

Ahokas oli tyytyväinen alkaneeseen projektiin ja ilmaisi olevansa iloinen, että valmennusryhmä saa jatkaa työtään sen parissa. Urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi valmennussopimuksia seuraavasti:

− Olemme erittäin tyytyväisiä koko valmennustiimin työpanokseen. Tutulla nelikolla on hyvä jatkaa myös ensi kaudella. Jussi ja koko tiimi ovat osoittaneet kevään, kesän ja syksyn aikana sitoutumisensa ja ammattilaisuutensa. Jatkamme töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle