Jumbosijasta huolimatta hyvä taloudellinen tulos − Sportille voittoa lähes 150 000 euroa

LIIGA / Uutinen
Kaukalossa juhlia nähtiin vähän, mutta taloudellisesti Sportin kausi oli onnistunut
Kuva © Niko Niinivirta
Vaasan Sport teki päättyneellä kaudella reilusti voitollisen tuloksen, vaikka otteet kaukalossa eivät tuoneet suuria syitä juhlaan.

Hockey-Team Vaasan Sport Oy:n tulos on verojen jälkeen 148 650,86 €. Yrityksen liikevaihto laski kuitenkin edellisestä vuodesta ja oli nyt 4 660 457,01 €.

− Juhlakauteen lähdettiin parantamaan edelliskauden sekä urheilullista että taloudellista tulosta. Tiedostettiin, että kaudesta voi tulla haastava, kun areena oli osittain rakennustyömaa ja jos joukkueen suoritukset jäävät tavoitteesta. Vaikka urheilullinen menestys jäi vajaaksi, pystyimme haastavasta tilanteesta huolimatta parantamaan tulosta, kertoo Vaasan Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén

Tänä kesänä Vaasassa tehdään suurta halliremonttia, johon myös Sport on investoinut vajaat miljoona euroa. Lisäksi Sport on tehnyt 20 vuoden vuokrasopimuksen ravintolakerroksesta.

− Ensin tehtiin 1,8 miljoonan investointi liigaosakkeeseen ja nyt vielä merkittävä investointi areenan olosuhteisiin. Seuraavien vuosien aikana liike- ja urheilutoiminnan kehittäminen on meidän pääfokuksemme. Uudistettu moderni areena luo tähän hyvät edellytykset, toteaa Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen

» Lähetä palautetta toimitukselle