Julius Junttila palaa Kärppiin − myös tšekkipakki Sklenička matkaa Ouluun

LIIGA / Uutinen
Junttila pelasi viimeksi Kärpissä kaudella 2019−20.

Julius Junttila on oululaisille tuttu nimi, sillä hyökkääjä on edustanut Kärppiä juniorivuosien lisäksi yhdeksällä liigakaudella, viimeksi kaudella 2019−20. Junttilalla on uraltaan kolme Suomen mestaruutta, ja kaudella 2017−18 hänet palkittiin niin runkosarjan kuin pudotuspelienkin parhaana pelaajana.

Tällä kaudella Junttila pelasi Jokereissa 35 ottelua tehden tehot 4+8. Hän on edustanut urallaan myös Sibir Novosibirskiä sekä SHL-seuroja Luleå HF:ää ja Växjö Lakersia.

Jokereihin kesken kauden 2019−20 saapunut tšekkipuolustaja David Sklenička siirtyy niin ikään Ouluun loppukaudeksi. 14 tehopistettä 45 ottelussa tehnyt Sklenička pelaa näin ensimmäiset ottelunsa Liigassa. Ennen Jokereita hän oli pelannut kotimaansa pääsarjassa HC Plzenissä ja AHL:ssä Laval Rocketin riveissä. Sklenička on pelannut kolmet MM-kisat, ja hän esiintyi Tšekin joukkueessa myös Pekingin olympialaisissa.

Sunnuntain aikana Kärpät ilmoitti Lauri Marjamäen palaavan joukkueen päävalmentajaksi. Samalla miehistöstä poistuivat Miihkali Teppo sekä Aleksi Mustonen, joiden uusi seura on HPK.

» Lähetä palautetta toimitukselle