Jukurit vältti uudet yt-neuvottelut − seura ja pelaajat pääsivät yhteisymmärykseen palkkaleikkauksista

LIIGA / Uutinen
Jukurit pääsi pelaajiensa kanssa yhteisymmärrykseen palkkojen leikkamisesta.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Jukurit pääsi neuvotteluissa yhteisymmärrykseen pelaajiston kanssa palkkaleikkauksista.

Mikkelin Jukurit ja liigajoukkueen pelaajat pääsivät sopimukseen palkkojen leikkauksesta loppuvuoden osalta. Tällä kertaa leikkaukset saatiin tehtyä yhteisymmärryksessä ilman yt-neuvotteluja. Keväällä mikkeliläisseura lomautti työntekijöitään ja leikkasi pelaajiensa palkkoja yt-neuvottelujen tuloksena.

Leikkaukset koskevat loppuvuotta ja ensi kevään osalta tilannetta tarkastellaan uudelleen joulukuun puolivälissä, mikäli taloudellinen tilanne sitä vaatii.

− Tilanne on hankala kaikille, mutta yhteisymmärryksessä saimme sovittua asiat varsin nopeasti. Palkkasopeutus oli tässä hetkessä välttämätöntä, jotta toimintamme voi jatkua, kun tulot ovat pudonneet merkittävästi, kommentoi Jukurien hallituksen jäsen Heikki Viitikko.

− Menemme nyt yhdessä eteenpäin ja toivomme, että tilanne alkaisi kohentua esimerkiksi yleisömäärien osalta. Pelaajat ovat jälleen osuutensa tehneet.

Nyt tehdyt leikkaukset koskevat ainoastaan Jukurien pelaajia. Tulevalla viikolla mikkeliläisseura neuvottelee säästöistä muun henkilöstön, kuten valmennuksen, urheilujohdon ja toimistotyöntekijöiden kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle